Homepage

<- terug schilderworkshops
 Homepage div. workshops


Informatie: Kinderworkshop (moderne kunst)

De kinderen maken op een canvas hun eigen portret met acrylverf en allerlei leuke glitterkralen en verf. De kinderen worden hierbij goed begeleid.  De workshop is inclusief gebruik van alle materialen.  Limonade en een lekkere koek.  minimaal 4 kinderen vanaf 6 jaar.  

Informatie: Kinderfeestje

Onder begeleiding maken de kinderen een leuk schilderij met acrylverf en glitterstenen, Of ze kunnen een serviesje beschilderen, of een mozaïek spiegeltje maken, en hen de keuze. De leeftijden kunnen zijn tussen 6 en 15 jaar. We beginnen het feestje met een verjaardagslied en het uitpakken van cadeautjes. De tijd dat de kinderen schilderen is rond de 2.5 a 3 uur uur. Tussendoor zal er een pauze gehouden worden, waar er limonade en iets lekkers geserveerd zal worden. Taart is niet inclusief de prijs!  Wij verzorgen al de materialen zoals, canvas-doek,spiegelglas stenen , glitter etc. verf, kwasten en lekkers. Wel vragen wij u om de kinderen oude kleding te laten dragen.  Mocht u iets willen organiseren bij ons, laat het dan zo spoedig mogelijk weten. Ook staan wij open voor eigen ideeën van u. Alles is bespreekbaar. minimaal 6 kinderen voor een feestje

Informatie: Serviesje beschilderen

Serviesje beschilderen door kinderen. Leuk voor verjaardagen maar ook speciale  woensdagmiddagen.  De kinderen beschilderen een ontbijtserviesje die thuis afgebakken kan worden. Minimaal 4 kinderen.  Al de materialen, sapje, limonade en lekkers. Taart is niet bij de prijs inbegrepen. 

Voor meer informatie mail of bel ons.
De workshop kan op diverse locaties.

Studio Fatamorgana Tel: 010-4353660 / 06-38278274
e-mail: info@studio-fatamorgana.nl

 

©  Nelie Meininger / Studio Fatamorgana.